The home of Eurovision lyrics

Song Information
Music: Agim Xheka
Lyrics: Genc Tukiçi

Ne të dy një ditë u ndamë
Ti dhe unë larg në mërgim
Ikëm larg edhe më s’u pamë
Zogj pa krahë në shtegëtim

Por zemrat tona asnjëherë nuk u ndanë
Ku isha unë, ishe edhe ti
Se zëri yt më sillte kaq pranë
Një mal me mall e plot dashuri

Ti eja, vëllai im
Ta këndojmë këtë këngë të dashurisë
Bashkë ne, të pandarë
Eja, vëllai im

Ne të dy një det na ndau
Por dashuria, jo nuk u shterr
Për vendin tonë zemra ne na rrahu
Tok do të mbetemi përherë

Se zemrat tona asnjëherë nuk u ndanë
Ku isha unë ishe edhe ti
Se zëri yt më sillte kaq pranë
Një mal me mall e plot dashuri

Ti eja, vëllai im
Ta këndojmë këtë këngë të dashurisë
Bashkë ne, të pandarë
Eja, vëllai im

Ti eja, vëllai im
Ta këndojmë këtë këngë të dashurisë
Bashkë ne, të pandarë
Eja, vëllai im

Eja, vëlla, vëlla

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters