The home of Eurovision lyrics

genc-tukici_lead

Song Information
Music: Genc Tukiçi
Lyrics: Genc Tukiçi

Ti je dita edhe nata
Ti je n’dielli dhe n’dricimi
Ti je lutja dhe harrimi
Ti je puthja dhe gëzimi
Sa të dashuroj

Ti je shpresa dhe muzika
Ti je ndjenja, poezia
Je ti ylli i vetmuar
Je ti nata e bekuar
Sa të dashuroj

Desha un’ një puthje tënde
Mos të mbaroj
Desha un’ përkdheljen tënde
Të fluturoj
Nuk mundem ma të duroj

Desha un’ një fjalën tënde
Që të jetoj
Desha un’ gjith’ zemrën tënde
Që t’mos mendoj
Ah, sa të dashuroj

Un’ i mjeri, shum’ të prita
Iku nata, zbardhi dita
Tuj të prit’ tek pragu i derës
Në mes shiut edhe erës
Sa të dashuroj

Ikin vitet dalëngadalë
Ti nga zemra nuk m’ke dalë
Dhe një dit’ kur do largohem
N’puthjet tuja do bekohem
Sa të dashuroj

Desha un’ një puthje tënde
Mos të mbaroj
Desha un’ përkdheljen tënde
Të fluturoj
Nuk mundem ma të duroj

Desha un’ një fjalën tënde
Që të jetoj
Desha un’ gjith’ zemrën tënde
Që t’mos mendoj
Ah, sa të dashuroj

Dashuroj, dashuroj, dashuroj

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters