The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Agim Poshka
Lyrics: Olsa Maze

Me pak te reja, mes shumë pikepyetjesh
Vjen deh sonte, ky ndërrim vitesh
Feston qyteti, ndoshta edhe ti
E unë si poetë, kërçej në vetmi

Festoj në heshtje ndjenjen time të tradhëtuar
Qenka e thene për çdo festë të këtë dhe njerëz të trishtuar
Sec mu kujtua kadareja në këtë natë të bardhë
Jetojme të dy në një qytet dhe rrallë shihemi sa rrallë

Të përqafuar, më dike të ndesh
I them vetes i hutuar
Sa shpesh shihemi sa shpesh

Jeton në këtë qytet që e bën të brishtë
Jetoj edhe unë ça shtepi më larg
Ashtu padashur gabimisht

Festoj në heshtje ndjenjen time të tradhëtuar
Qenka e thene për çdo festë të këtë dhe njerëz të trishtuar
Sec mu kujtua kadareja në këtë natë të bardhë
Jetojme të dy në një qytet dhe rrallë shihemi sa rrallë

Festoj në heshtje ndjenjen time të tradhëtuar
Qenka e thene për çdo festë të këtë dhe njerëz të trishtuar
Sec mu kujtua kadareja në këtë natë të bardhë
Jetojme të dy në një qytet dhe rrallë shihemi sa rrallë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters