The home of Eurovision lyrics

hersi-matmuja_lead

Song Information
Music: Genti Lako
Lyrics: Jorgo Papingji

Jo jo jo, nuk dua të lutem me largo vetminë
Jo jo jo, nuk dua të kem unë dhimbje përsëri
Jo jo jo, nuk dua të ndizet një pasion i ri

(Zemra ka ligje të thjeshta) Ti me atë mos luajë
(Të thotë vetëm të vërteta) Jo me atë mos luajë
(Të vërtetat sjane të lehta) Të lutem hidhe
(E vërteta është e lehta gjithë ato që ti kam dhënë)

Jo jo jo, nuk dua jetën me ëndrra ta vazhdojë
Por vetën unë dua jetën ta prek e ta shijojë

(Zemra ka ligje të thjeshta) Ti me atë mos luajë
(Të thotë vetëm të vërteta) Jo me atë mos luajë
(Të vërtetat sjane të lehta) Të lutem hidhe
(E vërteta është e lehta gjithë ato që ti kam dhënë)

Thua se dua ta di
Nëse je engjëll apo njeri, dhe luan si fëmijë
Thua se dua ta di
Pse na huton e na bën magji deri ne çmenduri

Thua se dua ta di
Dashuri ku e ke emrin e vërtet
Pse ke turp ta thuash vet

Por vetëm unë dua jetën ta prek e ta shijojë

(Zemra ka ligje të thjeshta) Ti me atë mos luajë
(Të thotë vetëm të vërteta) Jo me atë mos luajë
(Të vërtetat sjane të lehta) Të lutem hidhe
(E vërteta është e lehta gjithë ato që ti kam dhënë)

Thua se dua ta di
Nëse je engjëll apo njeri, dhe luan si fëmijë
Thua se dua ta di
Pse na huton e na bën magji deri ne çmenduri

Thua se dua ta di
Dashuri ku e ke emrin e vërtet
Pse ke turp ta thuash vet

Eci me zemrën e përlotur pa ty
Eci me zemrën e përlotur pa ty
Shpirti me plaket dhe digjet pak
Deri sa ligji i parajsë të na dajë

Thua se dua ta di
Dashuri ku e ke emrin e vërtet
Pse ke turp ta thuash vet

Eci me zemrën e përlotur pa ty
Eci me zemrën e përlotur pa ty
Shpirti me plaket dhe digjet pak
Deri sa ligji i parajsë të na dajë

Thua se dua ta di
Dashuri ku e ke emrin e vërtet
Pse ke turp ta thuash vet

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters