The home of Eurovision lyrics

hersi-matmuja_lead

Song Information
Music: Genti Lako
Lyrics: Jorgo Papingji
Other versions
English Albanian

Albanian
I do, s’i do, fjalën e fundit mos e mendo
Dysho, beso, mikun e ngushtë ti mos e lendo
Se ja vjen një ditë, ditë e re që do ta kërkosh
Qetësohu një natë
Mendoje pak gjatë

Ti largo zemërimin nga mendja jote
Që çdo mëngjes është më i zgjuar se çdo mbrëmje
Mos lejo çmendurinë e një zemre
Mendohu dhe pak
Harroje kët natë

Kujto, harro, fjalën e fundit mos e lësho
Mos u nxitio miqësinë ti mos e lëndo
Se ja vjen një ditë që miqësinë ti do ta kërkosh
Mos mbaj kaq inat
Mos mbaj zemra plagë

Ti largo zemërimin nga mendja jote
Që cdo mëngjes është më i zgjuar se çdo mbrëmje
Mos lejo çmendurinë e një zemre
Mendohu dhe pak
Harroje kët natë

(Ti prit dhe pak, po nxitohesh) Më ler ta them një fjalë
(Ti prit dhe pak se ke frikë mos lëndohesh) Le të dal ku të dal
(Ti ke frikë që të rrish të takohesh)
Më mirë harroje, e di ku do dalë

Ti largo zemërimin nga mendja jote
Që çdo mëngjes është më i zgjuar se çdo mbrëmje
Mos lejo çmendurinë e një zemre

Mendohu dhe pak
Mendoje pak gjatë
Harroje kët natë
Mendoje pak gjatë

Translation
Whether you want or not, don’t think about the last word
Whether you doubt or believe, never hurt a friend
Because there comes a day, a new day that you’ll be looking for
Calm down for a night
Think a little longer

Take away the anger from your mind
Because every morning is wiser than any evening
Don’t allow the madness of a heart
Just think a little
Forget this night

Whether you remember or forget, don’t drop the last word
Don’t be hasty, don’t hurt the friendship
Because there comes a day when you’ll be looking for friendship
Don’t keep so much wrath
Don’t let your heart catch on fire

Take away the anger from your mind
Because every morning is wiser than any evening
Don’t allow the madness of a heart
Just think a little
Forget this night

(Wait a little, just a little, don’t you hurry) Let me say a word
(Wait a little, I’m afraid you won’t regret it) Let it go wherever it goes
(There comes a day when you’ll meet your friends)
Better forget it, and a friend will forgive

Take away the anger from your mind
Because every morning is wiser than any evening
Don’t allow the madness of a heart

Just think a little
Forget this night
Just think a little
Forget this night

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters