The home of Eurovision lyrics

Song Information
Music: Andreas Renggli, Fabian Liechti
Lyrics: Fabian Liechti

Jeto ose vdis, e mësova në këtë rrugë
Ne keta hirn dot nga mendimet e errëta
Dhe te gjitha që unë i dua, çdo gjë që unë kam njohur dhe kam besu
Nuk dua në ketë natë t’i humbas

Ohni Wurzle, ohni Stamm
Nur mit paar Biuder i der Hang
Stani scho ewig näbe mir

U ha dr Wäg zu dir nid gfunde, wüu är steinig isch
U du mir mängisch ou dini Hand nid gisch
Füehli mi nid daheim

Ti mua më shikon, dhe më tregon që unë tjetër kam
Çfare kam bërë unë në botën tënde
Por unë nuk mundem të kthehem, ne atë vend që unë kam lindur
Më mirë të mos ekzistoj unë pa ty

Ohni Wurzle, ohni Stamm
Nur mit paar Biuder i der Hang
Stani scho ewig näbe mir

U ha dr Wäg zu dir nid gfunde, wüu är steinig isch
U du mir mängisch ou dini Hand nid gisch
Füehli mi nid daheim

Wo immer du steisch, wohäre du geisch
I schwöre i bi für di da
Wo immer du steisch, wohäre du geisch
I schwöre i bi für di da

Ohni Wurzle, ohni Stamm
Nur mit paar Biuder i der Hang
Stani scho ewig näbe mir

U ha dr Wäg zu dir nid gfunde, wüu är steinig isch
U du mir mängisch ou dini Hand nid gisch
Füehli mi nid daheim

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters