The home of Eurovision lyrics

Song Information
Music: Klodian Qafoku
Lyrics: Timo Flloko

Albanian
Pse më ndjek si hije tani?
Pse më sjell këtë natë pafund trishtim
Ikur në fshehtësi si hije ti
Që nga larg më vjen si vegim

S’ka faj njeri, as unë, as ti
Ndodh përhere ky ndëshkim
Të desha unë, më tepër ti
Vetëm njëri humb nga ne të dy

Në dashuri s’ka faj njeri
Zemra s’e njeh hipokrizinë
Një tjetër do, ty të harron
E ka në gen tradhëtinë

S’ka faj njeri, as unë, as ti
Ndodh përhere ky ndëshkim
Të desha unë, më tepër ti
Vetëm njëri humb nga ne të dy

Në dashuri s’ka faj njeri
Zemra s’e njeh hipokrizinë
Një tjetër do, ty të harron
E ka në gen tradhëtinë

Në dashuri s’ka faj njeri
Çfarë ndodh në shpirt një Zot e di
Një Zot e di
Dhe kur braktisim për ndëshkim
E humbet ti dashurinë

Një tjetër do, ty të harron
E ka në gen tradhëtinë

Translation
Why do you follow me like a shadow?
Why do you bring me sadness tonight
Gone with the silence and now you come
Just like a vision from afar

No one is guilty, not me and not you
This punishment happens to all
I was in love, you loved me more
There only is one loser here

There are no guilty sides in love
For hearts hypocrisy is no sin
Another love comes and you’re gone
It’s in the genes for hearts to cheat

There are no guilty sides in love
For hearts hypocrisy is no sin
Another love comes and you’re gone
It’s in the genes for hearts to cheat

There are no guilty sides in love
For hearts hypocrisy is no sin
Another love comes and you’re gone
It’s in the genes for hearts to cheat

There are no guilty sides in love
God only knows what happens inside
God only knows
And if for punishment you run away
You lose the love that you once had

Another love comes and you’re gone
It’s in the genes for hearts to cheat

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters