The home of Eurovision lyrics

julian-gjodeshi_lead

Song Information
Music: Vasil S. Tole
Lyrics: Fatos Arapi

A i degjon zërat e dritës?
Ku shprepëtin agimi vetë
Jeta qënka si fëmija
Jepi doren qëta ngresh

Që të vijë jeta me ty
Nëpër diell e furtunë
Mbille në një pikë djersë
Mbille në një kokërr grurë
Ti mbille

Mbille në një gërmë a një shkronjë
Mu në zemër të një fjalë
Mbille zerave të lehtë të prillit
Ardhjes së dimrit në male

Mbille, ti mbille
Mbille në duart e pleqve
Nepër buzë të fëmijëve, mbille
Në pikën e gjakut jetën
Në një thërmizë dritë mbille

A i degjon zërat e dritës?
Ku shprepëtin agimi vetë
Jeta qënka si fëmija
Jepi doren qëta ngresh

Ndizi diejt, mille jetën, ndizi
Ndizi diejt, ndizi diejt
Mille jetën, ndizi

Ndizi diejt, mille jetën
Dhe në vetë fjalën “vdekje”
Mbille e jeta do te ngjallet
Mbille

Mbille

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters