The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Julian Lekoçaj
Lyrics: Julian Lekoçaj

Sa ditë kaluan, sa netë shkuan
Dhe lotët nuk ndalojnë
Të zezën flutur e mbaj në duar
Sa herë të mendoj

Këtë jetë të hidhur
Me njerëz të shtirur
Nuk dua ta pranoj
Këtu mbarouj

Jo zemër ti nuk më meriton
Vuaj nga un se mund të ma ndalosh
Të të dua në marrëzi
Në fatin tim të qorton nuk je ti

Joo nuk dua më ty të lëndoj
Veten timee do e shkatërroj
Dhepse të dua në përjetësi
Nuk vuaj un të më urresh ti

Sa ditë kaluan, sa netë shkuan
Dhe lotët nuk ndalojnë
Të zezën flutur e mbaj në duar
Sa herë të mendoj

Këtë jetë të hidhur
Me njerëz të shtirur
Nuk dua ta pranoj
Këtu mbarouj

Jo zemër ti nuk më meriton
Vuaj nga un se mund të ma ndalosh
Të të dua në marrëzii
Në fatin tim të qorton nuk je ti

Joo nuk dua më ty të lëndoj
Veten timee do e shkatërroj
Dhepse të dua në përjetësi
Nuk vuaj un të më urresh ti

Zemër tëdua
Sa mijra ëndrra shuhen
Se vuajtjet në këtë botë
Për ty mbaroj

Kjo zemër ti nuk më meriton
Vuaj nga un se mund të ma ndalosh
Të të dua në marrëzi
Në fatin tim të qorton nuk je ti

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters