The home of Eurovision lyrics

juliana-pasha-luiz-ejlli_lead

Song Information
Music: Shpetim Saraçi
Lyrics: Turian Hyskaj

Albanian
Nuk është dhe kaq e thjeshtë të endesh nëpër botë
Nuk është aspak e lehtë nga hijet të shpëtojsh
Në k’të qytet të ftohtë më ngroh malli për ty
Një botë e tërë na ndan, frymën ta ndjej pranë dhe vuaj

Kur lemë veten në duart e marrëzisë
Në labirinth pafund ku humbem unë dhe ti, ne kemi

Një jetë, një jetë, nuk mund të fshihemi kaq lehtë
Një jetë, një jetë, në orët e mia më nuk je
Më vret, më vret, si mund të ikim të harrojmë
Një jetë, një jetë, një jetë e falem heshtur veten tonë

Si një rënkim i lehtë po tretet dhe kjo natë
Ndonëse jashtë është ftohtë të tjerët puthen gjatë
Asgjë nuk mori fund së mëngjesi do vij prapë
Kjo pritje kaq e gjatë u shua nëpër natë

Një jetë, një jetë, nuk mund të fshihemi kaq lehtë
Një jetë, një jetë, në orët e mia më nuk je
Më vret, më vret, si mund të ikim të harrojmë
Një jetë, një jetë, një jetë e falem heshtur veten tonë

Asgjë nuk mori fund së mëngjesi do vij prapë
Kjo pritje kaq e gjatë u shua nëpër natë

Një jetë, një jetë, nuk mund të fshihemi kaq lehtë
Një jetë, një jetë, në orët e mia më nuk je
Më vret, më vret, si mund të ikim të harrojmë
Një jetë, një jetë, oh…

Një jetë, një jetë, nuk mund të fshihemi kaq lehtë
Një jetë, një jetë, në orët e mia më nuk je
Më vret, më vret, si mund të ikim të harrojmë
Një jetë, një jetë, një jetë e falem heshtur veten tonë

Translation
It’s not so simple to be wandering around the world
It’s not easy at all to get away from the shadows
In this cold city my longing for you keeps me warm
A whole world separates us, I feel your breath beside me and suffer

When did we leave ourselves in the hands of insanity
In a neverending maze where you and I have gotten lost, we have

One life, one life, we cannot hide so easily
One life, one life, you are no longer in my time
It kills me, it kills me, why can’t we escape and forget
One life, one life, we live this life in silence with each other

Like a soft sound this night passes again
Although it is cold outside the others kiss for long
Nothing ended ’cause the morning will return
This long wait faded into the night

One life, one life, we cannot hide so easily
One life, one life, you are no longer in my time
It kills me, it kills me, why can’t we escape and forget
One life, one life, we live this life in silence with each other

Nothing ended ’cause the morning will return
This long wait faded into the night

One life, one life, we cannot hide so easily
One life, one life, you are no longer in my time
It kills me, it kills me, why can’t we escape and forget
One life, one life, oh…

One life, one life, we cannot hide so easily
One life, one life, you are no longer in my time
It kills me, it kills me, why can’t we escape and forget
One life, one life, we live this life in silence with each other

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters