The home of Eurovision lyrics

juliana-pasha_lead

Song Information
Music: Endri Sina
Lyrics: Saimir Braho

Kam në shpirt një ëndërr që mundon
Ëndrra imë që ju zhduke kurrë
Pres me ty agimët me ty mbrëmjet zgjoj
Ti je dritë në shtëgun tim të ngushtë

Eja me mua ti ëndrra ime e bukur
Eja ti flasim botës për ty
Kësaj botë që, që nuk di vec të heshtë
Ti tregojmë se për të ka ende shpresë

Do vij një ditë kur lotët do thahen nga sytë
Do jetë një tokë një qytet, një qiell i ri
Ku njerëzit zemrën do ti japin, njëri tjetrit dhuratë
Atëherë dashuria do jetë vërtetë dashuri

Ne sy të tjerë të kam parë o ëndrra ime
E kam parë ktë dritë tek një fëmijë
I braktisur sot nga kjo botë që nuk njeh
Lartësine dhe aromën e dashurise

Do vij një ditë kur lotët do thahen nga sytë
Do jetë një tokë një qytet, një qiell i ri
Ku njerëzit zemrën do ti japin, njëri tjetrit dhuratë
Atëherë dashuria do jetë vërtetë dashuri

Do vij një ditë kur lotët do thahen nga sytë
Do jetë një tokë një qytet, një qiell i ri
Ku njerëzit zemrën do ti japin, njëri tjetrit dhuratë
Atëherë dashuria do jetë vërtetë dashuri

Hej, tash ti fluturo, ti ëndrra ime bëhu më krahë
Hej, ti qiellin zbrite poshtë, atij që ka nevojë ti shpesen fal
Kjo bote ë lodhur dikur do ndalet
Ti ëndrra ime s’do jesh me ëndërr por ë vërtetë

Do vij një ditë kur lotët do thahen nga sytë
Do jetë një tokë një qytet, një qiell i ri
Ku njerëzit zemrën do ti japin, njëri tjetrit dhuratë
Atëherë dashuria do jetë vërtetë dashuri

Do vij një ditë kur lotët do thahen nga sytë
Do jetë një tokë një qytet, një qiell i ri
Ku njerëzit zemrën do ti japin, njëri tjetrit dhuratë
Atëherë dashuria do jetë vërtetë dashuri
Atëherë dashuria do jetë dashuri

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters