The home of Eurovision lyrics

juliana-pasha_lead

Song Information
Music: Ardit Gjebrea
Lyrics: Ardit Gjebrea, Pirro Çako
Other versions
English Albanian

Albanian
Ti je ai ke lindur në ditët e mia
Je fat veç për mua
Ti je ai fjalorët në botë nuk mjaftojnë
Të them sa të dua

Më trego nëse kemi jetuar një herë tjetër
Kush je ti që në çdo përqafim
Më sjell aromën e vjetër “kush je ti”

Nuk mundem pa ty, nuk kam jetë pa ty
Rrëfej mrekullinë e botës time
Falem për ty dhe zgjohem me ty
Në paqe me ndjenjë të pafundësive

Aty do të gjej, gjej unë veten time
Pushtohem nga ty në një ne të dy
Frymëmarrje që mbet në fjalë dashurie

Unë jam ajo nuk dua të humbem nga ty
Jetoj se të dua
Unë jam ajo veten largoj nga gjithçka
E gjej të harruar

Më beso ne e kemi jetuar një herë tjetër
Vetëm ti histori përsëritur
Me sjell aromën e vjetër “vetëm ti”

Nuk mundem pa ty, nuk kam jetë pa ty
Rrëfej mrekullinë e botës time
Falem për ty dhe zgjohem me ty
Në paqe me ndjenjë të pafundësive

Aty do të gjej, gjej unë veten time
Pushtohem nga ty në një ne të dy
Frymëmarrje që mbet në fjalë dashurie

Vizatohem në tre dimensionet e tua
Marr pa limit nga puthjet e tua
Dhe pa perse të dua më shumë të dua
Në vitet e tua do jem, do jem

Nuk mundem pa ty, nuk kam jetë pa ty
Rrëfej mrekullinë e botës time
Falem për ty dhe zgjohem me ty
Në paqe me ndjenjë të pafundësive

Aty do të gjej, gjej unë veten time
Pushtohem nga ty në një ne të dy
Frymëmarrje që mbet në fjalë dashurie
Nuk mundem pa ty

Translation
You are the one who created my days
You are my only fate
All dictionaries in world are not enough
To say how I love you

Tell me if we lived another time
Who you are with every embrace
I feel the familiar aroma of “who are you”

I can’t be without you, I don’t have life without you
I tell about the miracle in my world
I pray for you, I wake up with you
In a world of endless feelings

There I’ll find you, I’ll find myself
I’m conquered by you, we are one
Breathing stops with words of love

I am the one who doesn’t want to go away from you
I live ’cause I love you
I distance myself from everything
I find what’s forgotten

Believe me, we lived another time
You are history repeated
I feel the familiar aroma of “who are you”

I can’t be without you, I don’t have life without you
I tell about the miracle in my world
I pray for you, I wake up with you
In a world of endless feelings

There I’ll find you, I’ll find myself
I’m conquered by you, we are one
Breathing stops with words of love

I’m drawn in your three dimensions
I get your kisses without limits
And no longer do I want more love
I’ll remain in your years, in your years

I can’t be without you, I don’t have life without you
I tell about the miracle in my world
I pray for you, I wake up with you
In a world of endless feelings

There I’ll find you, I’ll find myself
I’m conquered by you, we are one
Breathing stops with words of love
I can’t be without you

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters