The home of Eurovision lyrics

kamela-islami_lead

Song Information
Music: Kristi Popa
Lyrics: Florion Zyko

Shpirti im ti a e di së të unë edhe të ti
Mund të jenë përgjumje mrekullira?
E vështirë që ti zbulosh, e vështirë edhe ti zgjosh
Edhe për njerëzoj gjithë njerëzia

Gjithë ata që i zbulojnë vecse vlerën ja kuptojnë
Për emër e për lavdi nuk ëndërrojnë
Ata vetëm kanë dëshirë ta bëjnë jetën më të mirë
Pa u mburrur se kanë shpikur mrekullira

A e di, ata nuk janë Zotër
Njerëzit që lëvizen botën janë të thjeshtë e të zakonshëm
A e di, ëndrrat që ka jeta janë
Të gjitha te vërteta, vetëm se përuljet s’janë të thjeshta
A e di, ndjenjat që ka jeta janë
Të thjeshta, të sinqerta, vetëm dashuria thotë ‘ë gjeta’
A e di, janë njeri, janë si unë, janë si ti

Kush e shpiku dashurinë që i dha jetës kuptil
Lindjen dhe pajtimin kush e shpiku?
Dhe këtë puthje që më jep, ndoshta e ke shpikur vetë
Dhe më bën të lumtur pa e ditur

Jeta ka të mira plot sa nuk i numërohen dot
Ça gjëra që duken shumë të thjeshta sot
E vështira është e thjeshtë dhe e thjeshta
E vështirë mjafton që ti të kesh besim te ëndrra

A e di, ata nuk janë Zotër
Njerëzit që lëvizen botën janë të thjeshtë e të zakonshëm
A e di, ëndrrat që ka jeta janë
Të gjitha te vërteta, vetëm se përuljet s’janë të thjeshta
A e di, ndjenjat që ka jeta janë
Të thjeshta, të sinqerta, vetëm dashuria thotë ‘ë gjeta’
A e di, janë njeri, janë si unë, janë si ti

Vetëm një mirënjohje dhe një falenderim ata morën shpërblim
Po në shenjë mirënjohje morën përjetësinë dhe pse emrat s’ja dinë

Kush e shpiku dashurinë? Ai që bëri fjalën poezinë?
Ai që bëri puthjën lumturinë? Ai që i dha ndjenjës përjetësinë?
Se dashuria ty të jep guxim dhe jetën ty ta mbush me frymëzim
Dhe jeta vetë buron nga dashuria

A e di, ata nuk janë Zotër
Njerëzit që lëvizen botën janë të thjeshtë e të zakonshëm
A e di, ëndrrat që ka jeta janë
Të gjitha te vërteta, vetëm se përuljet s’janë të thjeshta
A e di, ndjenjat që ka jeta janë
Të thjeshta, të sinqerta, vetëm dashuria thotë ‘ë gjeta’
A e di, janë njeri, janë si unë, janë si ti

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters