The home of Eurovision lyrics

kejsi-tola_lead

Song Information
Music: Kristi Popa
Lyrics: Florian Zyka

Nuk e di shpirti im, sonte ku je ti
Buzëqesh apo qan, çfarë po bën tani?
Ti nuk je më afër meje
Por sërish un pranë të ndiej

Jemi larg por sa herë yjet i shikojmë
Që të dy atë çast një dëshirë mendojmë
Dhe kshu mijëra kilometra
Befas mbeten pas, për një çast

Pranë, dua të ndjej ty pranë
Të më thuash të dua
Dhe se më ke shum xhan
Shum shum xhan

Larg, s’do të jemi më larg
Gjithë kufijtë e kësaj bote
Jo nuk mund t’na ndajnë, s’do t’na ndajnë
Pranë

Të mendoj, të mendoj, të mendoj çdo çast
Ndonjëherë pakuptuar emrin ta thërras
Të kërkoj ty nëpër ëndrra
Dhe atje sërish të gjej

Zemra hesht, koha ndal kur ty s’të kam pranë
Dhe ne sy një pikë lotë me rrëshket ngadalë
Më mungon buzqeshja jote
Që më shfaqet pranë, si imazh pranë

Pranë, dua të ndjej ty pranë
Të më thuash të dua
Dhe se më ke shum xhan
Shum shum xhan

Larg, s’do të jemi më larg
Gjithë kufijtë e kësaj bote
Jo nuk mund t’na ndajnë, s’do t’na ndajnë

Oh-oh… oh-oh…
Oh… oh… hey yeah
Ooh… ooh…
S’do t’na ndajnë, s’do t’na ndajnë
Hey yeah yeah yeah

Pranë, dua të ndjej ty pranë
Të më thuash të dua
Dhe se më ke shum xhan
Shum shum xhan

Larg, s’do të jemi më larg
Gjithë kufijtë e kësaj bote
Jo nuk mund t’na ndajnë, s’do t’na ndajnë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters