The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Kelly
Lyrics: Kelly

Zemra të kendonte, imagjinonte
Asgjë nuk kish kufi
A do dalim sonte? Çfarë do mendonte?
Sikur të kisha pak guxim

Dhe me vehte thash
“Sa do doja të ishim bashk”
Ora ndalonte, kur më shikonte
Dukej si një film

Nëse ti do, nëse ti do
Me ty dua të zgjohem çdo mëngjes
Më thuaj po, më thuaj po
Që ta kuptoj se më do me të vërtetë

Sa bosh duket bota për ty këndoja
Nuk kam më frymëzim
Sikur ti tregoja se sa e doja
Do kish tjetër kuptim

Dhe me vehte thash
Për ty zemrën time jap
Çfarë do mendoja po ta shikoja
Ne jetën time prapë

Nëse ti do, nëse ti do
Me ty dua të zgjohem çdo mëngjes
Më thuaj po, më thuaj po
Që ta kuptoj se më do me të vërtetë

Nëse ti do, nëse ti do
Me ty dua të zgjohem çdo mëngjes
Më thuaj po, më thuaj po
Që ta kuptoj se më do me të vërtetë

Nëse ti do, nëse ti do
Me ty dua të zgjohem çdo mëngjes
Më thuaj po, më thuaj po
Që ta kuptoj se më do me të vërtetë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters