The home of Eurovision lyrics

klodian-kacani_lead

Song Information
Music: Klodian Qafoku
Lyrics: Florian Zyka

Sa shumë re e sa stuhi erdhën fryne në qëllin tonë
Sa fitore pa lavdi na u desh që ti kalojm
Jo, asnjëher – s’ka qën e leht se unë e di
Shpesh ne jetën tonë mungon një fjalë e ngrohtë, me dashuri

Nëse koha ndal vetmia vret pa fjalë
Ty dorën do ta zgjas
Nëse hedh një hapë një shpirt do rilind prapë
Gjithçka do e lëmë pas

Po të jemi pranë do ja dalim mbanë
Nëse ecim bashkë nata s’do të zgjasë
Dhe hijet ti lëmë pas, ti lëmë pas

Dhe kur qëlli ra pertok, si yje mbetem unë dhe ti
Se forca jonë qëndron atje, thellë në zemër un e di
Se ëndërrojm e pse zhgënjehemi përsëri
Përjetsia është një çast kur pran meje ndodhesh ti

Nëse koha ndal vetmia vret pa fjalë
Ty dorën do ta zgjas
Nëse hedh një hapë një shpirt do rilind prapë
Gjithçka do e lëmë pas

Po të jemi pranë do ja dalim mbanë
Nëse ecim bashkë nata s’do të zgjasë
Dhe hijet ti lëmë pas, ti lëmë pas

Ti lëmë pas
Dorën do ta zgjas hijet ti lëm pas
Dhe do ja dalim mbanë t’jemi pranë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters