The home of Eurovision lyrics

kozma-dushi_lead

Song Information
Music: Vladimir Kotani
Lyrics: Jorgo Papingji

Ne kishim kohë që s’ishim parë
Kujtimi i ndarjes kish kaluar
Dhe dashurinë, puthjen e parë
Mendova do ta kem harruar

Në një rrugicë, në çast ndalova
Kur ty të pashë duke kaluar
Ashtu papritur e kuptova
Sa shumë me ty kisha gabuar

Se dashuritë
Kthehen një ditë
Në jetë

Sa do desha të takoja
Në një natë me yje e hënë
Në një kafe të të thoja
Gjithë ato që s’ti kam thënë

Dhe në sy të dy u pamë
Se ne kishim një dëshirë
Duart tona t’i shtërngonim
Le të mbesim miq të mirë

Dorën fort do ta shtërngoja
Në mes duarve të mia
Edhe në sy do të lexoja
Gjurmët që la dashuria

Ne kishim kohë që s’ishim parë
Kujtimi i ndarjes kish kaluar
Dhe dashurinë, puthjen e parë
Mendova do ta kem harruar

Se dashuritë
Kthehen një ditë
Në jetë

Sa do desha të takoja
Në një natë me yje e hënë
Në një kafe të të thoja
Gjithë ato që s’ti kam thënë

Dhe në sy të dy u pamë
Se ne kishim një dëshirë
Duart tona t’i shtërngonim
Le të mbesim miq të mirë

Sa do desha të takoja
Në një natë me yje e hënë
Në një kafe të të thoja
Gjithë ato që s’ti kam thënë

Dhe të dy në sy u pamë
Se ne kishim një dëshirë
Duart tona t’i shtërngonim
Le të mbesim miq të mirë
Le të mbesim miq të mirë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters