The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music:
Lyrics:

Zonjë fisnike dhe e ëmbël
O dritë që vetëtin në qelqe
Kanë thënë që jeta është një ëndërr
E jona, s’ish dhe aq e keqe

Po shpirti im s’e njeh pendesën
Dhe pse për gjumë syri m’u shua
Gjithmonë ti ngrihesh mbi harresën
Si një statujë e lartë floriri

E kush do të ishte vallë ai burrë
T’i hidhte sytë një gruaje tjetër
Nuk do t’i shkonte mendja kurrë
Se ishe ti: kryevepër

Ti ke qenë në jetën time
Çdo orë të natës e të ditës
Ti ishe flakë vetëtime,
Por unë nuk isha rrufepritës

Dhe unë qëndrova krejt zbuluar
Përballë rrufesë që flakërinte
Ndaj fundi im i merituar
Nga vetëtimat do t’më vinte

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters