The home of Eurovision lyrics

lind-islami_lead

Song Information
Music: Lind Islami
Lyrics: Gerald Xhari (Big Basta)

Letër e bardhë mbi tavolinë
Nuk kam asnjë fjalë nga t’ia nis
Çdo gjë përreth një kujtim zgjon
Ndoshta pse ti më mungon

E di sikur një minutë
Me ty, do më jepte shumë frymëzim
Dhe do i bëja një mijë këngë

I mbaj
Ato vargje që i thurrëm njëri-tjetrit bashkë
Ende në sirtar

Sot jam
Në kërkim të mrekullisë që e mban emrin tënd
Unë po të pres çdo natë
Uh, aty ku nisi gjithçka

Mos i trego asnjeri
As historinë as emrin tim

E di sikur një minutë
Me ty, do më jepte shumë frymëzim
Dhe do i bëja një mijë këngë

I mbaj
Ato vargje që i thurrëm em njëri-tjetrit bashkë
Ende në sirtar

Sot jam
Në kërkim të mrekullisë që e mban emrin tënd
Unë po të pres çdo natë
Uh, aty ku nisi

E si mundem të harroj
Emrin tënd e thërret kjo dhomë

I mbaj
Ato vargje që i thurrëm njëri-tjetrit bashkë
Ende në sirtar

Sot jam
Në kërkim të mrekullisë që e mban emrin tënd
Unë po të pres çdo natë
Uh, aty ku nisi gjithçka

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters