The home of Eurovision lyrics

Song Information
Music: Klodian Qafoku
Lyrics: Gerald Xhari
Other versions
English Albanian

Jemi pranë, dhe larg
Po më ngel në fyt çdo fjalë
Unë dhe ti, shumë ne ngjajmë
Sa vështirë për ne me falë

Ah… sëmundje që shërim nuk ka
Ah… ndjej se zemra po më ndal

Këtë realitet, ne e zgjodhëm vetë
S’mundem as të fle, të gjata janë këto netë
Njoha vetëm dhunë, kur do të ketë një fund
Jetë e rëndë si plumb, se po çmendem unë, oh…

Sa shumë lotë
Sa shumë dhembje në këtë botë
Jo më s’mund të duroj
Do të doja t’jem më e fortë

(T’jemi bashkë ne më të fortë) Oh…
(T’jemi bashkë ne më të fortë) Oh…
Oh… oh… oh…

Jo… (Sa shumë lotë)
(Sa shumë dhembje në këtë botë)
(Jo nuk mundem të duroj) Oh…
(Do të doja t’jem më e fortë) Oh…

Sa shumë lotë
Sa shumë dhembje në këtë botë
Jo nuk mundem të duroj
Do të doja t’jem më e fortë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters