The home of Eurovision lyrics

luiz-ejlli_lead

Song Information
Music: Shpëtim Saraçi
Lyrics: Jorgo Papingji

Sa herë kujtoj ditën kur jan larguar flokët e tu
Ende i kam lënduar, me sytë e tu në sytë e mi kërkoje
Ishte besi, a ndoshta mos ndyshoje ti
Unë si atëher sot e kujtoj
Jo, jo, nuk mundem ta harroj

Ftora nga lart, fshehtas po na përgjonte një vesë e arthë
Nga syri po pikonte, jo si harroj
Oh, sa të bukur ato syë si harroj
Hëna na përgjonte me zili

Jo, nuk harrohen ato syë
Hëna na përgjonte me zili

I besoj, i besoj zëmrën e sytë e tua
Se aty gjej të gjith ato që dua
Se aty ndjej qjellin dhe kaltërsinë
Yjet i gjej, aty vesën time gjej

Jo, se kuptoj pse njerzit nuk besojnë
Në hënë a në qjell, dhe yjet dashurojnë
Jo, nuk e di, jo pse na shohin me zili
Nuk e di, hëna dhe yjet kur trishtojnë

Per qjellin falin kaltërsi
Per njerzit falin dashuri

I besoj, i besoj zëmrën e sytë e tua
Se aty gjej të gjith ato që dua
Se aty ndjej qjellin dhe kaltërsinë
Yjet i gjej, aty vesën time gjej

I besoj, i besoj zëmrën e sytë e tua
Se aty gjej të gjith ato që dua
Se aty ndjej qjellin dhe kaltërsinë
Yjet i gjej, aty vesën time gjej

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters