The home of Eurovision lyrics

Song Information
Music: Lynx
Lyrics: Lynx

Për ty çdo gjë lë pas
A do të shkojme diku larg?
Kudo që ty të pëlqen
Mjafton thjesht pranë të të kem

Këto fjalë më shkruajte dje
Doje të ktheheshim pas atje, ku ti më le
Nese akoma më do
The beso sot tek unë dhe ti

Unë për ty do bëja gjithshka
Ta kishim dhe një shans
Por kohën se kthejmë dot pas

Unë për ty do bëja gjithçka
Por s’mundem të bëj asgjë
Më vjen keq tani është vonë
Keq tani është vonë
Keq tani është vonë

Të vështirë e kemi
Kurrë më s’do të jemi
S’do mundem të të harroj
Do të dua përgjithmonë

Fytyra jote më çmend
Nga kjo botë më largon

Unë për ty do bëja gjithshka
Ta kishim dhe një shans
Por kohën se kthejmë dot pas

Unë për ty do bëja gjithçka
Por s’mundem të bëj asgjë
Më vjen keq tani është vonë
Keq tani është vonë
Keq tani është vonë

Unë për ty do bëja gjithshka
Ta kishim dhe një shans
Por kohën se kthejmë dot pas

Unë për ty do bëja gjithçka
Por s’mundem të bëj asgjë
Më vjen keq tani është vonë
Keq tani është vonë
Keq tani është vonë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters