The home of Eurovision lyrics

Song Information
Music: Elgit Doda
Lyrics: Rozana Radi

Nesër përsëri do dalë i njëjti diell
Nesër përsëri do ndajm të njëjtin qëll
Rreth botës, kerkova vetem dashuri

Fale dashurinë edhe në ditë me shi
Fale dashurinë si dikur fëmi
Dhe nise ti ditën me pak mirësi

Dëgjojë zemrën tënde, o njeri
Hapet ti shpirtin vetem sonte se të dua
Kaq e thjeshtë të japesh dashuri
Vetëm, vetëm sje ti

Nëse më do më lër të jetoj
E në gaboj jam njeri
Si një uragan do vi të shtrëngoj
Pa ty se dua lirinë

Nëse më do, nëse më do
Nëse më do jam i njëti gabim
Nëse më do, nëse më do
Nëse më do jam i bukuri fillim

Nesër përsëri do dalë i njëjti diell
Nesër përsëri do ndajm të njëjtin qëll
Rreth botës, kerkova vetem dashuri

Fale dashurinë edhe në ditë me shi
Fale dashurinë si dikur fëmi
Dhe nise ti ditën me pak mirësi

Nëse më do më lër të jetoj
E në gaboj jam njeri
Si një uragan do vi të shtrëngoj
Pa ty se dua lirinë

Nëse më do, nëse më do
Nëse më do jam i njëti gabim
Nëse më do, nëse më do
Nëse më do jam i bukuri fillim

Nëse më do
Nëse më do, nëse më do
Nëse më do jam i njëti gabim
Nëse më do, nëse më do
Nëse më do jam i bukuri fillim

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters