The home of Eurovision lyrics

Song Information
Music: Kristi Popa
Lyrics: Roni

Pse të trembur zogjtë ne pemë sot po rrinë?
Pse spo fluturojnë pse spo cicerijnë?
Dielli lart ne qiell pse ngjan si I ngrirë?
Pse çdo ditë qe vjen shohim me pak dritë?

Perse sot po jetojmë
Në një botë të eger në një botë të ftohtë

Perse ne shohim vec veten dhe harrojmë se
Jo nuk do jetojmë perjetesisht

Ku është dashuria ku është pse mungon?
Dhe sa kohë akoma te gjithë pa të në do jetojmë?
Ku është lumturia ku është kush e di?
Edhe sa kohë do e fshehim ne mirësine

Pse qyteti ndjen e ndjen ftohtesi?
Edhe pse kalojmë nëpër rrugët e tij
Pse asgjëja i ze vendin ngrohtësise

Pse ka me pak shpresë dhe me pak besim
Përse në midis njerëzve ndihemi të vetëm si pa njëri?
Pse në shohim vec veten dhe harrojmë se
Jo nuk do jetojmë përjetesisht

Ku është dashuria ku është pse mungon?
Dhe sa kohë akoma te gjithë pa të në do jetojmë?
Ku është lumturia ku është kush e di?
Edhe sa kohë do e fshehim ne mirësine

Ku është dashuria ku është pse mungon?
Dhe sa kohë akoma te gjithë pa të në do jetojmë?
Ku është lumturia ku është kush e di?
Edhe sa kohë do e fshehim ne mirësine

Ooohhh…

Ku është dashuria ku është pse mungon?
Dhe sa kohë akoma te gjithë pa të në do jetojmë?
Ku është lumturia ku është kush e di?
Edhe sa kohë do e fshehim ne mirësine

Ku është dashuria ku është pse mungon?
Dhe sa kohë akoma te gjithë pa të në do jetojmë?
Ku është lumturia ku është kush e di?
Edhe sa kohë do e fshehim ne mirësine

Ku është dashuria ku është pse mungon?
Dhe sa kohë akoma te gjithë pa të në do jetojmë?
Ku është lumturia ku është kush e di?
Edhe sa kohë do e fshehim ne mirësine

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters