The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Klodian Qafoku
Lyrics: Arben Duka

Yjet larg
Zgjohu me thojnë, një dritë e re
Dhe mos u kthe

Duro çdo dritë që vjen
Një shpresë e re në zemër
Gjithmonë me mua
Të dua, të dua

Të dua ty, mëngjesi i ri
Ti më kujton, se kjo ëndërr vazhdon
Unë jam aty, ku dita e re jetën e zgjon

Të dua ty, mëngjesi i ri
Ti më kujton, se kjo ëndërr vazhdon
Unë jam aty, ku dita e re jetën e zgjon

I lutëm ditës mos mbaron
I falëm diellit mos mendon
Ti më ndriçon, ti më ndriçon

Kjo ditë e re, me mua vle
Se është e gjallë dhe e vertetë
Vlen sa një jetë

Të dua ty, mëngjesi i ri
Ti më kujton, se kjo ëndërr vazhdon
Unë jam aty, ku dita e re jetën e zgjon

Të dua ty, mëngjesi i ri
Ti më kujton, se kjo ëndërr vazhdon
Unë jam aty, ku dita e re jetën e zgjon

Të dua ty, mëngjesi i ri
Ti më kujton, se kjo ëndërr vazhdon
Unë jam aty, ku dita e re jetën e zgjon

Të dua ty, mëngjesi i ri
Ti më kujton, se kjo ëndërr vazhdon
Unë jam aty, ku dita e re jetën e zgjon

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters