The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Enis Mullaj
Lyrics: Arbër Arapi

Nata afrohet dhe hesht, mmm…
Asgjë në dhomë nuk flet
Akrepat ë ores lëvizin, nuk presin
Trokasin, ti ku je?

Do doja të vijë, si erë dashurië
Do doja të ishe, tik-taku që po rend

Eja më merr, ti bëhu diell, bëhu erë
Dua te ndjej, te ndjej, aromen që më deh
Eja më merr, ne krahët ë tu më rrëmbe
Mbi buzët e tua, e harruar
Ne zemrën tënde unë të jem

Nata afrohet dhe hesht
Asgjë në dhomë nuk flet
Akrepat ë ores lëvizin, nuk presin
Trokasin, ti ku je?

Do doja të vijë, si erë dashurië
Do doja të ishe, tik-taku që po rend

Eja më merr, ti bëhu diell, bëhu erë
Dua te ndjej, te ndjej, aromen që më deh
Eja më merr, ne krahët ë tu më rrëmbe
Mbi buzët e tua, e harruar
Ne zemrën tënde unë të jem

Eja sonte natën ma largo
Më prek, më ndjej, në krahë më merr
Më fuqinë e zemrës më pushto
Më prek, më ndjej, në krahë më merr

Eja më merr, ti bëhu diell, bëhu erë
Dua te ndjej, te ndjej, aromen që më deh
Eja më merr, ne krahët ë tu më rrëmbe
Mbi buzët e tua, e harruar
Ne zemrën tënde unë të jem

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters