The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: K. Bahiti
Lyrics: Dr. Flori

Vishesh ngadalë, ti nisesh shkon
E unë e di që smund te t’kthej nuk mundem jo
Ti kokën ktheve, asnjë fjalë nuk fole
Tu drodhen ty buzën dhe ngadal ti nis e shkon

Je vetëm ti që sot mungon e nuk e di a më beson
Kishte dimer shpirti im u ndodha në një rrugë pa kthim
Nuk di nga ne kush ish fajtor, por unë e di ti je motivi
Më shumë mall një këngë për ty unë dedikoj
A do t’kem një shenjë nga ty më mungon

Dera u mbyll, ti dhimbjen le
Me zhurmën e fundit te ksaj derë zemrën vret
Ndoshta se di por të gjitha i more
Unë jap gjithçka të jem me ty por ti nuk je

Je vetëm ti që sot mungon e nuk e di a më beson
Kishte dimer shpirti im u ndodha në një rrugë pa kthim
Nuk di nga ne kush ish fajtor, por unë e di ti je motivi
Më shumë mall një këngë për ty unë dedikoj
A do t’kem një shenjë nga ty më mungon

Je vetëm ti që sot mungon e nuk e di a më beson
Kishte dimer shpirti im u ndodha në një rrugë pa kthim
Nuk di nga ne kush ish fajtor, por unë e di ti je motivi
Më shumë mall një këngë për ty unë dedikoj

Je vetëm ti që sot mungon e nuk e di a më beson
Kishte dimer shpirti im u ndodha në një rrugë pa kthim
Nuk di nga ne kush ish fajtor, por unë e di ti je motivi
Më shumë mall një këngë për ty unë dedikoj
A do t’kem një shenjë nga ty më mungon

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters