The home of Eurovision lyrics

merland-kademi_lead

Song Information
Music: Elvis Duro
Lyrics: Florian Zyka

Jeta ndonjëherë ngjan me një përrall, një libër një trillim
Jemi autor edhe personazh nisoj si më një film
Ku çdo ngjarje kan je fund
Çdo fund ësht filim

Tani e kuptoj çdo ndjenjë çdo njeri, në botë e kan je çmim
Shtrejt e blejm urrejtjen pak shesim dashuri
Haro gjithçka, gjithçka që faleshte
Mendojm te jetojm sot

Hap zemrën dhe guxho me lot dhe ty te vi
Hap zemrën dhe largo zhdo lot dhe zhdo zhgënjim
Të lutem përsëri, ty të lutem se ti o me dëgjon
Jep pakes dashuri parajsën ta jetojm

Ndodh ndonjëherë të ndihesh i pavlerë, një humbës i pafat
Atë çast kërkon fjala një person që ty të ngriten lart
Dhe buzqëshjen sërish ta gjesh dhuroje për sëri
Për te ka nevojë çdo njeri

Hap zemrën dhe guxho me lot dhe ty te vi
Hap zemrën dhe largo zhdo lot dhe zhdo zhgenjim
Të lutem përsëri, ty të lutem se ti o me dëgjon

Buzqëshje, gabime, dëshira, premtime
Urrejtje, zili, shpifje, lakmi
Të gjitha i shikove, e jeta ti tregoj
Por si te jesh i drejt këtë duhet ta mësosh

Unë jo sdo te ndalem, besoj se në të bashk
Këtë toke mund ta bëjm te jet parajsë

Ku ësht parajsa
Sa larg parajsa
Sa larg, sa larg, larg parajsa
Oh larg, oh larg
Larg, larg, ooh..

Të lutem o njeri s’di a më ndigjon
Jep pakes dashuri

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters