The home of Eurovision lyrics

mjellma-berisha_lead

Song Information
Music: Enis Mullaj
Lyrics: Enis Mullaj

Ti nuk je, ti nuk je
Sot jetoj, sot jetoj

Nëse është ëndërr sytë nuk dua t’i hap
Nuk mendoj per dikë që vjen e shkon prapë
S’dëgjoj, për vetën time mendoj, jetoj

Si i çmendur emrin tim ti therret
Më rri si hije më flet
Unë nuk jam ajo, ajo që ti pret

Jo nuk dua tja di, se çfarë mendon ti
Me mua nuk je, dhe kjo nuk është çudi
Zemrën nuk do ta lidh, se kurrë s’do ma fal
Nuk ndjen më për ty, ajo jo nuk ka faj

Sot përpara shikoj
Jam e lire fluturoj pa ty
Ndjenjës unë i besoj
Jam e fortë dhe guxoj
Kerkoj një diell të ri

Ti nuk je, ti nuk je
Sot jetoj, sot jetoj
Ti nuk je, ti nuk je
Sot jetoj, sot jetoj

Mos mendo se jam e vetme, jo nuk kam faj
Ti nuk je më brenda meje, tani je alrg
Jo nuk kam frikë, jo nuk kam frikë
E jamë e forte, sot nuk ka kthim tjerë

Emrin tim ti therret
Më rri si hije më flet
Unë nuk jam ajo, ajo që ti pret

Jo nuk dua tja di, se çfarë mendon ti
Me mua nuk je, dhe kjo nuk është çudi
Zemrën nuk do ta lidh, se kurrë s’do ma fal
Nuk ndjen më për ty, ajo jo nuk ka faj

Sot përpara shikoj
Jam e lire fluturoj pa ty
Ndjenjës unë i besoj
Jam e fortë dhe guxoj
Kerkoj një diell të ri

Ti nuk je, ti nuk je
Sot jetoj, sot jetoj
Ti nuk je, ti nuk je
Sot jetoj, sot jetoj

Sot vetëm jetoj
Zemrën nuk do ta lidh, jo

Sot përpara shikoj
Jam e lire fluturoj pa ty
Ndjenjës unë i besoj
Jam e fortë dhe guxoj
Kerkoj një diell të ri

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters