The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: 
Lyrics:

Jepmë një vështrim
Të të fal dhe diellin dhe hënën
Jepmë nje buzqeshje
Të të fal dhe këngën dhe zemrën

Jepmë një të prekur
Të të fal thellsin e një deti
Jepmë ti një puthje
Të të fal një zjarr planeti

Të dua shum
Sa çmendem unë
Të dua, të dua, të dua

Çdo gjë nga vetja të falë unë
Çdo gjë e imja është për ty i dashur
E ti shumë fish më gjithshka kthen
Më bën të pasur

Çdo gjë nga vetja të falë unë
Çdo gjë e imja është për ty i dashur
E ti shumë fish më gjithshka kthen
Më bën të pasur

Jepmë një vështrim
Të të fal dhe diellin dhe hënën
Jepmë një buzqeshje
Të të fal dhe këngën dhe zëmrën

Jepmë ti një puthje
Të të fal thëllsin e nje deti
Falma ven një orë dashuri
Jap nga jeta gjith c’më mbeti

Të dua shum
Sa çmendem unë
Të dua, të dua, të dua

Çdo gjë nga vetja të falë unë
Çdo gjë e imja është për ty i dashur
E ti shumë fish më gjithshka kthen
Më bën të pasur

Çdo gjë nga vetja të falë unë
Çdo gjë e imja është për ty i dashur
E ti shumë fish më gjithshka kthen
Më bën të pasur

Të dua shum
Sa çmendem unë
Të dua, të dua, të dua

Çdo gjë nga vetja të falë unë
Çdo gjë e imja është për ty i dashur
E ti shumë fish më gjithshka kthen
Më bën të pasur

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters