The home of Eurovision lyrics

Song Information
Music: Briz Musaraj
Lyrics: Olti Curri

Veç një hap ti je larg, nuk kam frikë
Të gaboj, kam dëshirë, jam njeri
Ti më ndjell si një dritë si muzikë
A je ndjerë i lirë?

Jam sot uragan lirie
Mesazh dashurie
Unë kam sot forcë e gjithë botës
Dritën blu të qiellit
Unë për ju

A ke qenë i lirë veç një herë
Një jetë ke, një herë vjen në këtë botë
A ke qenë i lirë veç një herë
Një jetë ke, një herë vjen në këtë botë

Ti ngrije zërin
Ti ngrije zërin
Ti ngrije zërin çdo ditë

Thonë të gjithë je e re, rri dhe prit
Shpirtin zjarr nuk e ndal, s’kam limit
Jeta vjen si një dallgë, por lundroj
Nuk ndaloj, kurrë jo

Kam sot forcën e gjithë botës
Dritën blu të qiellit
Unë për ju

A ke qenë i lirë veç një herë
Një jetë ke, një herë vjen në këtë botë
A ke qenë i lirë veç një herë
Një jetë ke, një herë vjen në këtë botë

Ti ngrije zërin
Ti ngrije zërin
Ti ngrije zërin çdo ditë

Jam sot uragan lirie,
Mesazh dashurie
Unë kam sot forcën e gjithë botës
Dritën blu të qiellit unë

A ke qenë i lirë veç një herë
Një jetë ke, një herë vjen në këtë botë
A ke qenë i lirë veç një herë
Një jetë ke, një herë vjen në këtë botë

Ti ngrije zërin
Ti ngrije zërin
Ti ngrije zërin çdo ditë

Ti ngrije zërin çdo ditë
Çdo ditë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters