The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Pirro Çako
Lyrics: Ardit Gjebrea

Në sytë pasqyrë unë vetë pashë dishku
Si një balone e dehur që nuk njeh kufi
Por fija jote u këput dhe ti cope e cike tani

Një tjetër, një tjetër, një tjetër jetë un dua
Një tjetër, një tjetër jetë, një tjetër ta jetoj
Me vete, me vete, të marr me vete s’dua
Dy herë te lindesh s’meriton

Në cilin shtrat me ty po fle tani
I thua te dua dhe vete ti shkon atjë
Të lashe ne shënje, te hijes time
Dhe sot vij te dal nga ti

Një tjetër, një tjetër, një tjetër jetë un dua
Një tjetër, një tjetër jetë, një tjetër ta jetoj
Me vete, me vete, të marr me vete s’dua
Dy herë te lindesh s’meriton

Një tjetër, një tjetër, një tjetër jetë un dua
Një tjetër, një tjetër jetë, një tjetër ta jetoj
Me vete, me vete, të marr me vete s’dua
Dy herë te lindesh s’meriton

Nësë fikem mbetem shpirt
Nga errësira do të vij
Do të vij dhe prape unë do të vij, prapë

Një tjetër, një tjetër, një tjetër jetë un dua
Një tjetër, një tjetër jetë, një tjetër ta jetoj
Me vete, me vete, të marr me vete s’dua
Dy herë te lindesh s’meriton

Një tjetër, një tjetër, një tjetër jetë un dua
Një tjetër, një tjetër jetë, një tjetër ta jetoj
Me vete, me vete, të marr me vete s’dua
Dy herë te lindesh s’meriton

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters