The home of Eurovision lyrics

Song Information
Music: Redon Makashi
Lyrics: Timo Flloko

Ekzistoje ti tek unë çdo moment
Ekzistoje brenda meje mijëra vjet

Një rreze dielli ty të zgjon
Është syri im që depërton
Se askush tjetër s’mund ta shohë
Çfarë unë në sytë e tu dalloj

Më mungon enigma ime
Ti, si qielli pamjen ndërron
Dëshpërohesh si fëmi dhe më largohesh
Dhe kur kthehesh e penduar më dorëzohesh

Ekzistoje ti tek unë në çdo moment
Ekzistoje brenda meje mijëra vjet

Në krahët e mi unë të pushtoj
Nga frikë e vdekjes të të mbroj
Ti je ajo nuk e kupton
Se ekziston, unë ekzistoj

Pse ke frikë ti zemra ime
Çfarë te tremb unë s’e kuptoj
Mos kujto se do t’iki, do t’largohem
Se një jetë me ty është pak që të jetohet

Se pa ty në jetë
S’mund të ekzistoj

Në krahët e mi unë të pushtoj
Nga frikë e vdekjes të të mbroj
Ti je ajo nuk e kupton
Ti je ajo, ajo, ajo, ajo
E kupton?

Ekzistoje ti tek unë në çdo moment
Ekzistoje brenda meje mijëra vjet
Ekzistoje, ekzistoje çdo moment
Ekzistoje brenda meje mijëra vjet

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters