The home of Eurovision lyrics

renis-gjoka_lead

Song Information
Music: Renis Gjoka
Lyrics: Renis Gjoka

Rrugë të gjatë po shoh, përballë meje
Kam kaluar shumë më parë, do e kaloj dhe këtë
Vetes i kam thënë, kokën ngrije
Asnjëherë mos u dorëzo, rri në këmbë

Rrugë e gjatë përballë, po shkurtohet
Sepse dita të vrapoj, edhe këtë herë
Në çdo kohë të kam, ty pranë meje
Më ke dashur ti gjithmonë, për këtë që jam

Por a s’do t’shkoje ti, a do t’qëndroje ti
Përgjithmonë, përgjithmonë
Nëse unë një ditë, s’do t’jem ky që jam
Që vrapon, që fiton

Ooh, mos më ler
Asnjëherë, më premto
Ooh, vetëm ty unë të kam
Askënd tjetër nuk njoh
Ti të lutem qëndro

Zbathur eca unë, nëpër gjëmba
Asnjëherë nuk pata frikë, mbrapa kurrë nuk pashë
Veten e sfidoj, unë çdo ditë, çdo natë unë
Dhe pranë meje je prapë ti, si gjithmonë

Ku do t’ishe ti
Nëse unë s’jam ky
Ky që jam

Mos më ler, asnjëherë
Të lutem më premto
Vetëm ty unë të kam
Askënd tjetër nuk njoh
Ti të lutem qëndro, hej…

Mos më ler, asnjëherë
Të lutem më premto
Vetëm ty unë të kam
Askënd tjetër nuk njoh
Ti të lutem qëndro, hej

Mos më ler, asnjëherë
Të lutem më premto
Vetëm ty unë të kam
Askënd tjetër nuk njoh
Ti të lutem qëndro

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters