The home of Eurovision lyrics

rezarta-smaja_lead

Song Information
Music: Klodian Qfoku
Lyrics: Dr. Flori

Për një çat çdo gjë harroj
Miku im më i mirë më tradhetoi
E gjithë bota me menjanoi
Sytë e mi kur perëndoi

Vetëm ti dashuri më dhurove
Nga luginat e errëta më nxorre
Kur unë humba ti nuk harrove
Ti më ke më rrëmbe

Do të dua ty
Frymën tënde unë kam, me je pranë kur nuk jam
E di shpirti yt mban
Çdo stuhi dhe vullkan, ja ku jam

Do të dua ty
Frymën tënde unë kam, me je pranë kur nuk jam
E di shpirti yt mban
Çdo stuhi dhe vullkan, ja ku jam

Kur te ndihesh i vetmuar
Mos mendo se je harruar
Nëpër dhimbje ti ke lundruar
Por i vetëm nuk je

Do të dua ty
Frymën tënde unë kam, me je pranë kur nuk jam
E di shpirti yt mban
Çdo stuhi dhe vullkan, ja ku jam

Do të dua ty
Frymën tënde unë kam, me je pranë kur nuk jam
E di shpirti yt mban
Çdo stuhi dhe vullkan, ja ku jam

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters