The home of Eurovision lyrics

rosela-gjylbegu_lead

Song Information
Music: Endrit Shani
Lyrics: Endrit Mumajesi

Rastësia ty të sjell tek unë
Të kujtoj më detyron
Sikur të isha një pasqyrë
Për sytë e tu e të shikosh

Se je loti që vret dhimbjen ledhaton
Ti je ndjenja që flenë dhe sot
Sa e dua tek unë zërin ta degjoj
Do mbetet dëshirë kjo dashuri

Ndonjëherë unë ndjehem bosh sa shumë
Ndonjëherë dhe s’e pranoj jo
Ka momente më mungon pa fund
Por të dua edhe pse s’mjafton

Se je loti që vret dhimbjen ledhaton
Ti je ndjenja që flenë dhe sot
Sa e dua tek unë zërin ta degjoj
Do mbetet dëshirë kjo dashuri

Dhe akoma s’e pranoj atë që ndjej
Por e di dhe e kuptoj udhëtim vitet do jenë
Tek lotët do gjej shpresë

Se je loti që vret dhimbjen ledhaton
Ti je ndjenja që flenë dhe sot
Sa e dua tek unë zërin ta degjoj
Do mbetet dëshirë kjo dashuri
Do mbetet dëshirë kjo dashuri

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters