The home of Eurovision lyrics

rovena-dilo_lead

Song Information
Music: Endri Sina
Lyrics: Rovena Dilo

Me mër ku shkon, me mër më vete
Ku te shkel këmba, ku të gjen ëndra
Pertëj kohës e hapsirës, tej të keqes e te mirës
Çfar shpejtësie ndjej që bie ngrihem prapë që pas teje të jem

Me ty në fund të botës do vija dhe ta dija
Që nuk ka me kthim, që ti jë çaku im
Se ti jë dashuria, se ti vetmja jë dashuria

Me ty në fund të botës do vija dhe ta dija
Që nuk ka me kthim, që ti jë çaku im
Se ti jë dashuria, se ti jë vetmja dashuria që un kam

Më mer ku shkon më mer me vetee
Në gjum pa endra ku srreh as zemra
Pertëj kohës e hapsires, tej të keqes e te mires
Midis tokës edhe qiellit ti horizont me buzëqesh

Me ty në fund të botës do vija dhe ta dija
Që nuk ka me kthim, që ti jë çaku im
Se ti jë dashuria, se ti vetmja jë dashuria

Me ty në fund të botës do vija dhe ta dija
Që nuk ka me kthim, që ti jë çaku im
Se ti jë dashuria, se ti jë vetmja dashuria që un kam

Do vija dhe ta dija
Që nuk ka me kthim, që ti jë çaku im
Se ti jë dashuria, se ti jë vetmja dashuria që un kam

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters