The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Rudina Delia
Lyrics: Rudina Delia

Larg si një rreze në agim
E sjell bashk me veti ngrohtësinë
E lash prapa unë vetminë
E gjeta të ti dashurinë

Sa herë vjen ti me ndriqon
Shpirtin tim ti e zbulon
Ëmbëlsisht ti botën time e rrotullon

Se do ti sjell po
Ëndrrat ty për çdo natë që pran teje të rri
Dhe s’do të ndal jo
Se drita ime je veq ti

Ti sjell po
Ëndrrat ty për çdo natë që pran teje të rri
Dhe s’do të ndal jo
Nëse larg meje shkon
Mos më harro, mos më harro

Eja, eja pran meje mos vono
Se koha iken nuk të fal
Fytyrën tënde sa e shoh
Ta dish ta dish zemra për ty ndal

Sa herë vjen ti me ndriqon
Shpirtin tim ti e zbulon
Ëmbëlsisht ti botën time e rrotullon

Se do ti sjell po
Ëndrrat ty për çdo natë që pran teje të rri
Dhe s’do të ndal jo
Se drita ime je veq ti

Ti sjell po
Ëndrrat ty për çdo natë që pran teje të rri
Dhe s’do të ndal jo
Nëse larg meje shkon
Mos më harro

Sa herë ti vjen e më ndriqon
Sa herë ti vjen e më ndriqon
Shpirtin tim ti e zbulon
Shpirtin tim ti e zbulon

Se do ti sjell po
Ëndrrat ty për çdo natë që pran teje të rri
Dhe s’do të ndal jo
Se drita ime je veq ti

Ti sjell po
Ëndrrat ty për çdo natë që pran teje të rri
Dhe s’do të ndal jo
Se tek ti unë gjeta dashurinë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters