The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Sajmir Cili
Lyrics: Suela Kalaja

(Hipokrizi)
(Hipokrizi)

Sa e shkurtër duket jatë dhe sa gjera fsheh
Sa të humbur duken njerëzit por prap diçka gjejne
Sytë e tu gjithmonë perlotur thurin një intrigë
Hipokrizi në çdo mendim

E kërkoj botën e vjetër dashurinë kërkoj
Por se gjej i shoh njerëzit dhe pse kane prap si mjafton
Sytë e tu gjithmonë perlotur thurin një intrigë
Oh sa lakmi ne çdo mendim
Hipokrizi tek çdo njeri

Hipokrizi, në çdo fjale që thua ska me dashuri
Puthjen e thare sot e ndjej akoma thell ne k’të vetmi
Më mirë të shkosh e të mos rrish
Unë nuk jam vetëm kam vetminë

Në k’të botë ku ëndrat falën vetëm jam gjithmonë
Ato ëndra zhduken ndalen ti nuk di ku shkon
Sytë e tu gjithmonë perlotur thurin një intrigë
Hipokrizi në çdo mendim

E kërkoj botën e vjetër dashurinë kërkoj
Por se gjej i shoh njerëzit dhe pse kane prap si mjafton
Sytë e tu gjithmonë perlotur thurin një intrigë
Oh sa lakmi ne çdo mendim
Hipokrizi tek çdo njeri

Hipokrizi, në çdo fjale që thua ska me dashuri
Puthjen e thare sot e ndjej akoma thell ne k’të vetmi
Hipokrizi, ti në lot e mbytur je por sme mjafton
Pak dashuri është e vetmja fjalë që ti nuk e kupton
Hipokrizi në çdo mendim

Hipokrizi, në çdo fjale që thua ska me dashuri
Puthjen e thare sot e ndjej akoma thell ne k’të vetmi
Hipokrizi tek çdo njeri
Hipokrizi

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters