The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Genti Myftaraj
Lyrics: Pandi Laço

Ndalu pak te lutem eja dhe me pranë
Të flasim si dikur, jo nuk do të mbaj
Asgjë nuk ka ndryshuar as fjalët që peshojnë
Vështirë do mbes gjithmonë, një peng i pathene

Nga gjithçka që kishim mbeti pak
As kujtime, falje, lot, dhimbje, nuk ka

Më mërr, më rrëmbe
Zgjomë një tjetër ëndërr mos më ler
Ti më mërr, ste shoh me por prap të ndjej
Mërrme në krahët e tua edhë njëherë

Nuk kë pse të druhesh, nuk kërkoj më kthim
As falje nuk kërkoj nëm vec një shpjegim
Frymën tënde afër meje ndjej
E zgjasë dorën të të prekë dhe më ste gjej

Më mërr, më rrëmbe
Zgjomë një tjetër ëndërr mos më ler
Ti më mërr, ste shoh me por prap të ndjej
Mërrme në krahët e tua edhë njëherë

Ti thjeshtë dëgjo zemrën time
Të lutem eja sonte, ti kthehu mos më ler
E ndjej, në zemër me ke
E di tek unë do te kthehesh përsëri

Ju thjesht të dëgjoni zemrën time
Ju lutemi të vijnë sonte, ju nuk lejoni prapa
Të ndjej në zemrën time me ju
Unë e di unë do të kthehem përsëri në

Më mërr, më mërr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters