The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Gjergj Jorgaqi
Lyrics: Gjergj Jorgaqi

Ti në ëndërr po me vjen
Edhe gjumi nuk me zë
Me kujtime po më djeg
Rri me mua edhe k’të herë

Më mungon si dielli
Se kupton se si me lodh
S’dua qiellin si qatir
Më mjafton ti kur më do

Jam dhe kam të fal
Çdo gjë që ti kërkon për ty e blej
Sado që të kushtoj se unë do mbijetoj
Dhe deri sa te rroj jetën ta dhuroj

Jam dhe kam të fal
Çdo gjë që ti kërkon për ty e blej
Sado që të kushtoj se unë do mbijetoj
Dhe deri sa te rroj jetën ta dhuroj

Se sa fat unë do të kem
K’të akoma nuk e di
Dhe i lumtur që të jem
K’të në dorë e ke veq ti

Më mungon si dielli
Se kupton se si me lodh
S’dua qiellin si qatir
Më mjafton ti kur më do

Jam dhe kam të fal
Çdo gjë që ti kërkon për ty e blej
Sado që të kushtoj se unë do mbijetoj
Dhe deri sa te rroj jetën ta dhuroj

Jam dhe kam të fal
Çdo gjë që ti kërkon për ty e blej
Sado që të kushtoj se unë do mbijetoj
Dhe deri sa te rroj jetën ta dhuroj

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters