The home of Eurovision lyrics

sigi-bastri-florent-abrashi_lead

Song Information
Music: Sokol Marsi
Lyrics: Florent Abrashi

Se mesova kurrë nje ënderr ta shpjegoj
Kur vjen edhe kur ikën është pa gojë
I trazuar mbetëm prap nuk e kuptojë
Je ti që fshihesh brenda a gaboj?

Ej, mbylli sytë e mos shih larg
Më ke mua, më mbaj mua ikim larg
Se ndonjëherë errësira ty të tremb
Dhe të duket sikur vetëm fluturon

Jo, jo mes akujsh mos më ler
Bota s’mund të jetë pa ne oqean i ngrirë dhe pa ne
Kur eklipsi rrezaton dhe të verbrin e ndricon
Unë jam aty, e dua dhe ty të të ndjej

Miliona ëndrra shuhen lart te
Të tjera vijn pa pritur e të pushtojnë
Se ndonjëherë erresira ty të tremb
Dhe të duket sikur vetëm fluturon

Jo, jo mes akujsh mos më ler
Bota s’mund të jetë pa ne oqean i ngrirë dhe pa ne
Kur eklipsi rrezaton dhe të verbrin e ndricon
Unë jam aty, e dua dhe ty të të ndjej

Jo mes akujsh mos më ler, mos më ler
Mos më ler

Jo, jo mes akujsh mos më ler
Bota s’mund të jetë pa ne oqean i ngrirë dhe pa ne
Kur eklipsi rrezaton dhe të verbrin e ndricon
Unë jam aty, e dua dhe ty të të ndjej

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters