The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Martin Çipi
Lyrics: Simbol

Një vajzë legjendë e madhe kërkonte për pak famë
Zvarritej mes shkurreve të dilte në ekran
Kështu ajo e nisi artiste dëshironte
Talenti s’ka rëndësi pak famë ajo kërkonte

Ti do të shikosh që gjithçka ka kufi
Do të kuptosh që kjo s’është për ty
Ku do të shkosh, çfarë do të bësh o vajzë?
Po lyp karrierë me buzëkuq dhe makiazh

Në heshtje qëndroi skena
Premtime plot me rrena
Fjalët që dëgjoi
Ajo kurrë nuk kuptoi

Por një karrierë magjike
Është çështje shumë kritike
Gjithçka që meritonte
Nga jeta që kërkonte

Ti do të shikosh që gjithçka ka kufi
Do të kuptosh që kjo s’është për ty
Ku do të shkosh, çfarë do të bësh o vajzë?
Po lyp karrierë me buzëkuq dhe makiazh

Dhe nata solli
U fry portofoli
Alkool dhe shumë të tjera
Të nesërmen i fryn era

Talent i merituar
Një fjalë shumë e gabuar
Gjithçka që dëshironte
Nga jeta që kerkonte

Ti do të shikosh që gjithçka ka kufi
Do të kuptosh që kjo s’është për ty
Ku do të shkosh, çfarë do të bësh o vajzë?
Po lyp karrierë me buzëkuq dhe makiazh

Ti do të shikosh që gjithçka ka kufi
Do të kuptosh që kjo s’është për ty
Ku do të shkosh, çfarë do të bësh o vajzë?
Po lyp karrierë me buzëkuq dhe makiazh

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters