The home of Eurovision lyrics

Song Information
Music: Irkenc Hyka
Lyrics: Lindon Berisha

Me ju jam une e pandarë
Si oksigjën per ajër (Ajër, ajër)
Në malin me te lartë
Unë po qendroj ne maje

Ku je ti, ku je ti, ku je ti
Qe po kerkon vetem fundin tim
A je ti, a je ti, a je ti
Qe thua nuk jam e lire

Ti se di, çdo te thote te jesh e lire
Si oqean do te rrij permbi shkretetir
Dhe e vetme ia dola sot
Jam e lodhur por më e fortë se ti
Më e fortë se ti unë do jem

Nje femër, nje femër
Më e fortë se ti unë do jem
Nje femër, nje femër
Më e fortë se ti unë do jem

Sa here qe bie posht
Te ngjitem eshte minimale
Njemije her me e forte
Ngrihem une si titani

Ku je ti, ku je ti, ku je ti
Qe po kerkon vetem fundin tim
A je ti, a je ti, a je ti
Qe thua nuk jam e lire

Ti se di, çdo te thote te jesh e lire
Si oqean do te rrij permbi shkretetir
Dhe e vetme ia dola sot
Jam e lodhur por më e fortë se ti
Më e fortë se ti unë do jem

Nje femër, nje femër
Më e fortë se ti unë do jem
Nje femër, nje femër
Më e fortë se ti unë do jem

Më e fortë se ti unë do jem
Nje femër, nje femër
Më e fortë se ti unë do jem
Nje femër nuk eshte thjesht nje femër

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters