The home of Eurovision lyrics

Song Information
Music: Florian Mumajesi
Lyrics: Florian Mumajesi

Nuk kam arsyë ditën ë merzitur ta filloj, mhmm
Mjafton që ti mendon akoma se unë ekzistoj
Gjithcka mund të ndodhë na ben frikë kjo zone, whoah
Ky qytet mister njerëzit i kafshon, whoah

Janë sirenat ë fatit tim që më zgjojnë
Here më vrasin, here më shpëtojn
Dhe kam frikë, whoah, ti dëgjoj

Janë sirenat ë sonte ty të kerkojnë
Perënditë jo mos të ndihmojnë
Ne kte zone, whoah, nuk jetojnë

Ti ke arsye ditën i mërzitur ta fillosh
Mos u lodh atë që kë braktisur ta kërkosh
Mund të jëm anonim por as ty nuk të njoh, whoah
Mbete zona zero që s’munda kurrë ta shoh, hije

Janë sirenat ë fatit tim që më zgjojnë
Here më vrasin, here më shpëtojn
Dhe kam frikë, whoah, ti dëgjoj

Janë sirenat ë sonte ty të kerkojnë
Perënditë jo mos të ndihmojnë
Ne kte zone, whoah, nuk jetojnë

Oh…
Anonim s’jam, një gabm kam se te njoha
Janë sirenat ë fatit tim që më zgjojnë
Here më vrasin, here më shpëtojn
Mmm, oh…

Janë sirenat ë fatit tim që më zgjojnë
Here më vrasin, here më shpëtojn
Dhe kam frikë, whoah, ti dëgjoj

Janë sirenat ë sonte ty të kerkojnë
Perënditë jo mos të ndihmojnë
Ne kte zone, whoah, nuk jetojnë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters