The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Roland Guli
Lyrics: Meri Guli

Zhurmë marramendëse avioni ngre
Më kujton sa larg prap ti nisur je
Avioni zhduket kur kokën ngre
Lart në qiell shikoj vetëm re

Sa herë që iken zemra gufon
Ngarkuar n’ëndrra me ty shtegton
E ngushlloj veten, më pëlqen të mendoj
Se herën tjetër me ty udhetoj

Boarding time, boarding time
Boarding time, retë me s’do na ndajnë
Boarding time, boarding time
Boarding time, retë me s’do na ndajnë

Se dhe diellin kur s’e shikojme
Ai mbi re, mbi re ndricon

Gjurmë dashurie në qiell me therret
Dhe këngën time ti larg e pret
Nga ëndrra kënga ty do të zgjojë
Dhe veç me ty do të udhëtoj

Sa herë që iken zemra gufon
Ngarkuar n’ëndrra me ty shtegton
E ngushlloj veten, më pëlqen të mendoj
Se herën tjetër me ty udhetoj

Boarding time, boarding time
Boarding time, retë me s’do na ndajnë
Boarding time, boarding time
Boarding time, retë me s’do na ndajnë

Se dhe diellin kur s’e shikojme
Ai mbi re, mbi re ndricon

(Boarding time, boarding time)
(Boarding time, retë me s’do na ndajnë)
Se dhe diellin kur s’e shikojme
Ai mbi re, mbi re ndricon

Boarding time, retë me s’do na ndajnë
Se dhe diellin kur s’e shikojme
Ai mbi re, mbi re ndricon

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters