The home of Eurovision lyrics

Song Information
Music: Stefi Prifti
Lyrics: Marina Prifti

Kjo ndodhi në një natë, në hotel
Do të vij në katër tha Maria
Tetë, nëntë, dhjetë pa pesë

Nga dritarja mbrëmje e heshtur
Mbrëmje e vrenjtur e dhjetorit
Mbi qytet ngadalë po zbret
Përballë erës dhe shiut unë rri e pres

Natë e keqe e mallkuar, po më bën të ulërij
Gjaku dejet pervëlon në shpirt

Unë akoma rri e pres, kujtoj netët kur dikur
Ti më puthje dhe më thoje stë lë kurrë
Çdo pikë shiu përmbi xham me trokitjen tënde ngjan
Por askush, askush nuk vjen në këtë natë

Iku dimri si një ferr do martohem a e di?
Kjo para pasion të bëhet në varfëri

Jo më smundem të këndoj, unë u dogja mrekullisht
Vetëm ti mund të më kuptosh, vetëm ti

Unë akoma rri e pres, kujtoj netët kur dikur
Ti më puthje dhe më thoje stë lë kurrë
Çdo pikë shiu përmbi xham me trokitjen tënde ngjan
Por askush, askush nuk vjen në këtë natë

Unë akoma rri e pres, kujtoj netët kur dikur
Ti më puthje dhe më thoje stë lë kurrë
Çdo pikë shiu përmbi xham me trokitjen tënde ngjan
Por askush, askush nuk vjen në këtë natë

Mëngjesi hyn me njëqind sy
Vrapojnë të çmendur njerëz, mendime
Kujdes, mos hyni me çizme
Në zemrën që digjet hyhet me ledhatim

Unë akoma rri e pres, kujtoj netët kur dikur
Ti më puthje dhe më thoje stë lë kurrë
Unë akoma rri e pres, kujtoj netët kur dikur
Ti më puthje dhe më thoje stë lë kurrë
Ti më puthje dhe më thoje stë lë kurrë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters