The home of Eurovision lyrics

teuta-kurti_lead

Song Information
Music: Faton Dolaku
Lyrics: Pleurat Kurti

Një zë te largët e dëgjoj
Me krah hapur un nga ai duhet të shkoj
Aty kam lene fëmijërine
Kam un prindër, ndjenja, zemer, dashurin

Tani me prit me mall un nga ti do të vij
I buzëqeshur rrii
Në gjunjë tokën tende do ta përqafoj
Zoti me premtoj

Tani me prit me mall un nga ti do të vij
I buzëqeshur rrii
Në gjunjë tokën tende do ta përqafoj
Zoti me premtoj

Një drit fetyren ma përshkoj
Si një dit e re për mua po agon
Aty do vdes dhe do lind prap
Për ty jetën time unee do e japp

Tani me prit me mall un nga ti do të vij
I buzëqeshur rrii
Në gjunjë tokën tende do ta përqafoj
Zoti me premtoj

Tani me prit me mall un nga ti do të vij
I buzëqeshur rrii
Në gjunjë tokën tende do ta përqafoj
Zoti me premtoj

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters