The home of Eurovision lyrics

teuta-kurti_lead

Song Information
Music: Florent Boshnjaku
Lyrics: Aida Baraku

Ti u the te tjereve
S’me deshte asnjehere
Dhe ti u the te tjereve
S’me puthe ti as at vere

As ate vere te shkuar
As at vere te mallkuar
Ti as nuk pranove
Se me dashurove, kurdohere

Di se me dhemb zemra ime
Di se me dhemb zemra ime
Di se lendon, kur ti me tradheton
Me shkaterron

Ti ishe zemer qe rrahu fort per ne te dy
Qe luftoi per ne te dy
Dashuroi, roberoi me shkelqim ne sy

Te dua ty, shpirti im, edhe pse spranove
Pse me mua ti pate aq shume lumturi
Sa i mire ishe per mua, e di, ti a e di

Di se me dhemb zemra ime
Di se me dhemb zemra ime
Di se lendon, kur ti me tradheton
Me shkaterron

Ti ishe zemer qe rrahu fort per ne te dy
Qe luftoi per ne te dy
Dashuroi, roberoi me shkelqim ne sy

Te dua ty, shpirti im, edhe pse spranove
Pse me mua ti pate aq shume lumturi
Sa i mire ishe per mua, e di, ti a e di

Di se me dhemb zemra ime,
Di se me lendon ti kur me tradheton
Me shkaterron

Ti u the te tjereve se sme deshte ti mua
Dhe u the te tjereve se at vere te shkuar
At vere te mallkuar
Qe ti nuk pranon qe mu me dashuron

Di se me dhemb zemra ime
Di se me dhemb zemra ime
Di se lendon, kur ti me tradheton
Me shkaterron

Ti ishe zemer qe rrahu fort per ne te dy
Qe luftoi per ne te dy
Dashuroi, roberoi me shkelqim ne sy

Te dua ty, shpirti im, edhe pse spranove
Pse me mua ti pate aq shume lumturi
Sa i mire ishe per mua, e di, ti a e di

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters