The home of Eurovision lyrics

Song Information
Music: Enis Mullai
Lyrics: Tahir Gjoci

Në dhomën time dielli zbret
Sot jo nuk e ndjej dorën që troket
Në mur varur rri ky shalli yt

E gjithçka e jotja është aty
Si një pikturë në syrin tim
Koha ndal, k’të çast ma fal

Orë e ndalur, e përmballur
Vetëm, vetëm ka mbet’
Jam zemërthyer, kam frikë ta prek
Ajo, ajo ka jetë

Jo nuk e dëgjoj zërin tënd
Qetësinë se prish asgjë veç hapi yt i rënd
Në mur varur rri ky shalli yt

E gjithçka e jotja është aty
Si një pikturë në syrin tim
Koha ndal, k’të çast ma fal

Orë e ndalur, e përmballur
Vetëm, vetëm ka mbet’
Jam zemërthyer, kam frikë ta prek
Ajo, ajo ka jetë

Dhe pse s’të shoh ti je kudo
Në trup, në shpirt, lart atje
Orë e ndalur, e përmballur
Vetëm, vetëm ka mbet’

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters